BİLECİK / BOZÜYÜK - Öğretmen Bekir Aral İlkokulu

Tem

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı sene başında belirlenen amaçlara ulaşılmış olarak sorunsuz  bir şekilde tamamlanmıştır. Yıl boyunca emek vererek birbirinden etkinlikler ile yılı tamamlayan tüm öğretmenlerimize, derslerini en güzel şekilde öğrenerek okulu aksatmadan devam öğrencilerimize ve desteklerinden dolayı velilerimize teşekkür ederiz.

Tem

Okulumuzda sene sonu tüm sınıfların katılımı ile kızlar arası Yakan Top ve Erkekler arasında Halı Saha Turnuvası yapılmıştır.  Başta turnuvayı organize eden sınıf öğretmenimiz Vedat ÇAM'a  ve sınıflarını hazırlayarak turnuvamıza katkı sunan tüm öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Tem

İlçemiz ilkokul öğrencileri arasında yapılan "Geleneksel Çocuk Oyunları" turnuvasına tüm sınıflar düzeyinde katılım sağlanmıştır. Yapılan turnuvada 3.sınıflarda okulumuz ilçe ikincisi olmuştur. Katılan tüm öğrencilerimize ve çalıştıran öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Tem

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Mahmut DEMİR'inde katılımı ile  büyük bir coşku içinde kutladık. Katılımından dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, bir birinden güzel gösteriler sunan öğrencilerimize, bu programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize, katılımlarından ve desteklerinden dolayı tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ü ölümünün 83.yılında saygı ve şükranla andık. Atamız daima kalbimizde yaşayacaktır.

Kas

Cumhuriyet Bayramımızın ilanının 98.yıldönümünü tüm öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile büyük bir coşkuyla kutladık.

Kas

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı okulumuz velilerinin katılımı ile yapılmıştır.Tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığımız  ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımız iş birliğiyle başlatılan proje kapsamında Okulum Temiz belgesini almaya hak kazandık. Okulumuzun temizlik ve hijyen olarak bu belgeye hak kazanması için emeği geçen tüm çalışanlarımıza teşekkür ederiz.